Beautiful Kyoto!

 28 July 2014 – Kyoto

Nijo CastleNa drie dagen Osaka en ons comfortabele appartement achter ons gelaten om weer een stukje verder naar het noorden te reizen: Kyoto is de komende 4 dagen onze uitvalsbasis.

Nu eens niet de Shinkansen genomen maar de gewone sneltrein. Duurt meer dan tweemaal zo lang maar je kunt in elk geval naar buiten kijken: van het Shinkansentraject tussen Fukuoka en Osaka is 50% tunnel! Bovendien hebben we geen echte haast.

Uitzicht Crown Kyoto op Nijio CastleVanuit onze kamers in het ANA Crown hotel uitzicht op het Nijo Castle; ooit de uitvalsbasis van de heersers. Het eerste van de enorme hoeveelheid bezienswaardigheden in Kyoto. En hier zijn we vanmiddag mee begonnen. FANTASTISCH. Een prachtig kasteel met prachtige tuinen; absoluut een van de hoogtepunten tot nog toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.