Genieten….

Hallo allemaal,

Even een paar dagen heerlijk genoten en bijgekomen, het is weer heerlijk om terug te zijn. Ondertussen zijn we van de villa verhuisd naar het resort zelf en vinden we toch fijner. We hebben al een paar avonden lang zitten bomen met Wolfgang, de owner en het ziet er naar uit dat dit best wele eens ons laatste jaar hier wordt, we zullen misschien wat anders moeten zoeken in de toekomst….

Een kleine uitleg, in Langkawi is het land (vooral de kust) van oudsher toegewezen aan de vissersfamilies maar veelal was het niet gedocumenteerd, de laatste jaren zijn ze daar mee bezig om duidelijkheid te krijgen van wie land is, het is hier erg onduidelijk van wie je moet kopen. In het geval van het resort heeft de owner het land onder Lease bij de familie voor een x aantal jaren en betaald een stuk winst per jaar aan de familie. Dit jaar besloten ze dat ze het land wilde verkopen aan een developer en dat het resort maar weg moest. Gelukkig was dit juridisch niet mogelijk en heeft de owner de rechtzaak gewonnen maar wel na een roerige tijd. De ingang is bijv. nogsteeds verspert met 2 hopen stenen en aarde … ze hadden het water afgeloten etc etc. Begrijpelijk denkt Wolfgang nu wel na of hij het verkoopt of niet, hij heeft lease tot 2018 maar nu ze hem moeten uitkopen van het gerechtshof zou dat best wel eens kunnen… wij zouden het dus heeeel jammer vinden na 16 jaar….

Zo, nu ga ik weer verder met wat we al dagen doen, beetje zwemmen, beetje zonnen, eten, tukje doen… allemaal heeel vermoeiend hoor…. Binnenkort foto’s, Daan moet ze even op de laptop zetten.

Groetjes aan iedereen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.