Escape to the countryside

Vanmorgen (woensdag) zijn we uit Osaka vetrokken voor een paar dagen op het Japanse platteland. Dat is alles behalve plat overigens; Japan bestaat voor zo’n 70% uit bergen en bossen.

Eerst wat foto’s van onze dag in Osaka. De morgen hebben we gebruikt om het Osaka Castle te bekijken, de avond om te genieten van het Tenjin Matsuri; het grote zomerfeest waar we tijdens ons bezoek in 2014 voor het eerst van hoorden. Prachtig festijn dat zich over twee dagen uitstrekt. Op dinsdag avond waren we ook al even gaan kijken.

Vanuit Osaka zijn we met onze huurauto naar Tsumago gereden waar we in een min of meer authentiek Japanse Ryokan verblijven; met een onsen. Nadat we de spullen hadden achtergelaten direct een stuk van de Nakaendo trial gelopen tussen Magome en Tsumago. Prachtig maar slopend. En net toen we weer bij de auto kwamen barstte het noodweer los. Nat waren we al….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.