Another week in Paradise…

Hallo allemaal,

De dagen hier gaan veel te snel, heel vermoeiend al dat niks doen! Vandaag hebben we een regendagje, de monsoen is nog niet helemaal over, wat later dit jaar. Is niet zo erg, het was ook erg warm de laatste dagen..

De kerstdagen waren erg gezellig, het resort en restaurant waren stampvol, vooral x-mas even, traditioneel de drukste avond. Heerlijk gegeten en inclusief een kerstman met kadootjes voor de kinderen al had Lara besloten dat ze daar nou toch echt te groot voor is en wilde niet haar kado ophalen.

We hebben ook weer leuke ritten gemaakt over het eiland en ook gekeken waar hele kleine wegetjes ons, soms iets te avontuurlijk, zelfs met een 4wd, naar toe leiden in de kampungs. Ook om te kijken waar het leuk is om misschien land te kopen of n huis voor de toekomst. Eergisteren zijn we op een mangrove tour met een bootje gegaan. Dat hadden we 2 jaar geleden al eerder gedaan en het was weer ademenemend, zeker bij de “eagle-feeding” en de fish-farm. Het was Lara beurt deze keer om een horse-shoe crab vast te houden en een rog te aaien, wat ze dan ook zonder angst deze keer gedaan heeft. Als de foto’s wat kleiner zijn, zal ik die later nog posten.

Ik had Daniel beloofd een zandkasteel te maken en gisterochtend eerst langs het strand mooie schelpen gezocht vroeg in de ochtend. Je hebt hier heremiet-kreeftjes en crabbetjes die in de lege schelpen gaan huizen dus je moet eerst goed kijken of er geen andere bewoners in zitten wat te zoektocht extra leuk maakt, daniel maakt er dan ook een sport van om ze te zoeken en vervolgens terug te zetten in het water als de eb te laag is en ze te ver op het strand liggen! En ondanks dat we ingesmeert hadden zag mijn rug er s’avonds heel anders uit van kleur, helaas geen bruin….. gelukkig heeft daniel de huid van zijn vader en had nergens last van. Lara krijgen we niet echt aan t zonnen helaas…

Daniel is nog een keer gaan karten, samen met Daan, die eijgenlijk niet zo goed past in zo’n kart, ook al zijn het europese maten. Daniel vond het natuurlijk geweldig om tegen zijn vader te karten. Vandaag gaat Lara weer samen met de batik artist een nieuw kunstwerk maken, we zijn benieuwd wat er deze keer uitkomt!

Gisteravond hebben we ook nog een pasar alam (night-market) bezocht, erg lokaal met de vreemdste voedsel en altijd erg kleurrijk. Helaas was Daan vergeten de camera optijd uit de koude aircon kamer te halen wat resulteerde dat de lens beslaat in een warm vochtig klimaat en er dus geen foto’s gemaakt konden worden, donderdagavond proberen we een andere markt.

Zo, weer even bijgepraat, ik probeer later de foto’s in te voegenmaar het wil niet zo lukken, toch hoop ik dat iedereen ze goed kan zien.

Liefs en groetjes

Eén antwoord op “Another week in Paradise…”

 1. Hallo allemaal,
  Happy New Year!!

  het klinkt geweldig wat jullie allemaal aan het doen zijn! Nou….mocht je daar ooit een huis/land kopen dan weet ik jullie wel te vinden 🙂 !
  En ….. zijn jullie iets tegen gekomen wat een beetje beviel?

  Een vraagje: hoe zit het met de spinnen daar? Ik ben daar een beetje angstig voor, maar zou eigenlijk heel graag naar Malaysia willen gaan…

  Geniet nog van jullie vakantie! Tot in NL! De verbouwing is bijna klaar bij Carol, dan kan hij zich weer wat meer focussen ook op de site! Het zou fijn zijn om deze in 2011 volop te kunnen gaan gebruiken!
  Liefs!
  Beata

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.