Bali…

Tijd voor een nieuwe reis! Eentje van de Bucket list, Bali!

Het is nog vroeg in de morgen, de lucht van kerosine in de neus.. Schiphol! Het is net als DE bij thuiskomst, je weet dat dit het begin is van je vakantie. En wat voor één, dit is toch wel een must see en do voor ons, ondanks de jaren wonende in Azië hebben we dit eiland niet aangedaan in onze reizen. Je zou kunnen zeggen het werd tijd.

We zullen met een huurauto het eiland gaan verkennen dus veel kans voor mooie plaatjes, verhalen en avonturen. Maar eerst de vlucht, met China Airlines naar Taipei, overstappen en dan naar Denpasar… wordt vervolgd…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.